• Tap JT-3017

    Tutul JT-3017

    Katrangan Product: Tutul monobloc krom iki nggawa pawon kemasan sing apik banget ing pawon. Cocog kanggo sistem tekanan dhuwur lan rendah. Kalebu karo 1/2 ″ hos Bided fleksibel wanita fleksibel lan manual instruksi Operasi: ¼ giliran tekanan banyu sing cocog: Tekanan dhuwur utawa sithik Kanthi kurva klasik, tungku pawon Ambi anyar minangka gabungan desain elegan, lanjutan teknik lan fungsi sing hebat banget . Campuran kosmopolitan sing adhem lan anget dijamin ...
  • Tap JT-3022

    Tutul JT-3022

    Product Product: Tembaga sing dilapisi Chrome minangka permukaan sing angel lan tahan lama sing gampang di resiki. Masang tap mixer duwe cakram keramik sing keras lan awet sing bisa ngatasi gesekan dhuwur sing kedadeyan nalika sampeyan ngganti suhu banyu. Yen sampeyan ora yakin babagan instalasi, hubungi profesional. Pamasangan kasebut kudu digawe sesuai karo peraturan bangunan lokal lan pipa. Kanggo dipasang ing bolongan 35 mm kanthi maksimal. Klub / worktop nglukis 50 mm. Aktor sing diuji lan disertifikasi ...
  • Tap JT-5034

    Tutul JT-5034

    Deskripsi Produk: insert taper mixer duwe cakram keramik sing awet lan tahan lama sing bisa ngatasi gesekan dhuwur sing ana nalika sampeyan ngowahi suhu banyu. Tutul pawon mixer bisa digunakake ing sistem tekanan tinggi. Diuji kanggo ngatur tekanan maks. 10 bar (1000 kPa). Tekanan kerja sing disaranake: 1.0 - 5.0 bar (100 kPa - 500 kPa). Kanggo dipasang ing bolongan 35 mm kanthi maksimal. Klub / worktop nglukis 50 mm. Aerator hemat banyu lan energi (5,7 l / mnt.) Kanggo sistem tekanan dhuwur ing ...
  • Tap JT-2007

    Tutul JT-2007

    Jinis Rincian: Basin Faucets, Plancongan Proyèk cekungan keranjang Proyabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek, Nomer Model Gabungan Kategori Palang: JT-2007 Perawatan Permukaan: Gunung Faucet sing Polished: Tipe Instalasi Lubang Tunggal: Dek dipasang ing Cacahe Genggem: Tangan Tangan Gaya: Bahan Inti Katup Kontemporer: Jeneng Produk Keramik: Bathroom Dirancang Wajah Kuningan Cuci Basin Taps Basin Faucet Cartridge Umur urip: 500.000 siklus urip Uji Tekanan Air: 0.6-1.5Mpa 100% tekanan ...
  • Tap JT-2002

    Tutul JT-2002

    Ukuran Paket : 13,2 x 6,7 x 2,9 inci: Gaya Nikel Dirapi Jangkar bolongan bolongan kleleban Rampung keranjang Rampung: Bahan Nikel Terpanthi: Campuran Baja Karat: Tukang Campuran Tukang Campuran Nomer Lubang: 1 Jumlah Gangan: 1 : Fitur Khusus Gunung Deck: Kolam kerentong Vessel Dianggo: Tangan Singal njero ruangan, gagang lever ndadekake gampang nyetel aliran banyu lan suhu. Siji gagang siji bolongan digawe saka stainless steel, matte ireng finis ...
  • Tap JT-9012
  • Tap JT-9011
  • Tap JT-9010
  • Tap JT-9009
  • Tap JT-9008
  • Tap JT-9006
  • Tap JT-9005