//cdncn.goodao.net/gdjiawangsink/banner1.jpg
//cdncn.goodao.net/gdjiawangsink/banner20.jpg
//cdncn.goodao.net/gdjiawangsink/banner21.jpg
Produk Logam Jiawang
tutul kemewahan lan harmoni ing interior kanthi seri tren saka desainer paling apik.
moting

babagan kita

Zhongshan City Jiawang Logam Co, Ltd khusus kanggo ngrancang lan ngasilake sink pawon stainless steel, sing ana ing Pekan Dongfeng, Kota Zhongshan, Provinsi Guangdong.

Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, kita uga dilengkapi karo tim desainer, insinyur lan pekerja sing wis trampil lan berpengalaman. Kita nawakake jajaran sink dapur kanthi macem-macem desain lan ukuran kanggo nyukupi kabutuhan saben klien. Kita uga duwe diwasa tim penjualan kanthi luwih saka 6 wong, duwe prentah basa Inggris sing apik.

Produk kita diekspor utamane menyang Afrika, Asia, Mid-East lan Amérika Kidul. Kapasitas produksi taunan luwih saka 1.00000.000 set.

about_bg02 ndeleng liyane
minggu pilihan
Disaranake produk kanggo sampeyan.
feature_product
e99447-cp

KUMIN E99447- Campuran CP Washbasin tanpa waswas.

ndeleng liyane
asbofp nedeland
Spesialis ngatur jedhing nganggo pipa lan prabotan.
  • Single bowl with  panel 7540
    Single bowl with  panel 7540

    Bowl tunggal kanthi panel 7540

  • Handmade Single Bowl HM7646
    Handmade Single Bowl HM7646

    Bowl tunggal digawe saka HM7646

  • Handmade Double Bowls HM8448
    Handmade Double Bowls HM8448

    Mangkuk Ganda Buatan Tangan HM8448

  • Double bowls without Panel DE10548B
    Double bowls without Panel DE10548B

    Mangkuk dobel tanpa Panel DE10548B

  • Double Bowls Without Panel DE8547
    Double Bowls Without Panel DE8547

    Bowl Double Tanpa Panel DE8547

  • Stainless steel bracket:JW-04
    Stainless steel bracket:JW-04

    Kurung baja tahan karat: JW-04