Zhongshan City Jiawang Metal Products Co., Ltd. yaiku

 spesialis ing ngrancang lan ngasilake stainlsink pawon ess steel, dununge ing Kutha Dongfeng, Kota Zhongshan, Provinsi Guangdong.

Kita duwe pabrik cetakan dhewe kanggo ngrampungake bisnis sing akeh lan memenuhi tuntutan model anyar. Saiki, luwih saka 100 model beda sing diduweni ing pabrik kita. Lan isih nggawe luwih saka 20 model anyar saben taun.

Kita ora mung nawakake sink dapur, nanging uga ide kanggo para klien. Hubungan bisnis jangka panjang lan win-win ditindakake banget ing perusahaan kita. Pilih Jiawang, pilih bisnis sampeyan.

dsfgdjkl (2)

Visi Kita: Nggawe produk sing larang regane

terus kanggo ngrungokake lan nyukupi kabutuhane pangguna, nuntun lan ngluwihi kebutuhan pangguna, lan menange retontonan pangguna;
Kanthi ngunggahake status perusahaan lan gambar merek, saengga karyawan kanthi akal pakurmatan lan bangga, menangake karyawan sing dihormati;.
Ndhukung pangembangan industri Internet sing sehat, kanthi mitra supaya bisa tuwuh lan menang industri ngormati;
Fokus karo tanggung jawab perusahaan, ngurus komunitas, menehi bali menyang komunitas, menang pakurmatan sosial.

dsfgdjkl (1)

Nilai Company: Profesionalisme, Dedikasi, integritas, lan Win- -win

● Inovasi tujuan kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan;
● Kabeh wong bisa kreatif, kabeh bisa kreatif;
● Wani nyoba, aja wedi gagal, pinter ngringkes

dsfgdjkl (3)

Falsafah Bisnis: Nilai Kanggo Kabeh Pangguna

Fokus ing pembangunan jangka panjang ora amarga kapentingan bisnis ngrusak nilai pangguna, Prihatin lan pangerten sing penting kanggo kabutuhan pelanggan, lan terus kanggo unggul produk lan layanan kanggo nyukupi kabutuhan pangguna;
Pentinge komunikasi emosional karo pangguna, ngormati pengalaman pangguna, tuwuh karo pangguna

dsfgdjkl (4)

Misi Kita: Kanggo Nyedhiyani Pelanggan sing nglelepake biaya, Nambahake Nilai kanggo Produk Kita lan Mbenakake Layanan

Nggawe produk lan layanan sing kepenak lan layanan kanggo wong;
Fokus ing macem-macem wilayah, macem-macem klompok, macem-macem obyek lan menehi layanan produksi sing beda-beda;
Gawe platform sing mbukak lan win-win, kerja sama karo mitra kanggo nggawe lingkungan Internet sing sehat.