Bowl Tunggal tanpa Panel GE6042

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。

Tenggelam pawon stainless steel nganggo mangkok siji


Detail Produk

Product Product: Pawon keluli tahan karat tanpa mangkuk

KEDAHUAN:

 Barang No.:GE6042

 Materi: AISI 201/304

 Bowl tunggal tanpa panel

 Tilelep topmount

 Sudut: Sudut bunder

 Ukuran: 600 * 420mm

 Ambane: 145 ~ 170mm

 Kekandelan: Saka 0,4 nganti 0.8mm

 Rampung: Polandia / Satin / Electroplate

 Bukaan pamindhahan: 75/110 / 140mm

 Ujung: Layon / Lebokake

 Anti korosif lan anti karat

 PULANGKULAN ING DUA PESAN HOLES: Instalasi ing kayu lapis, kayu, kuarsa permukaan padhet utawa pawon dapur tipis; Predrilled 1 bolongan kran lan 1 bolongan dispenser sabun; Bor bolongan tambahan faucet utawa celah udara tanpa jaminan garansi.

 

 Gampang kanggo nggampangake cekungan jero; Sudhut sudhut mlengkung; Dasar angled kanggo saluran x-cepet lan garing; Rampung rerumput padha karo prabotan pawon premium; Cukup nganggo gombal lembab supaya nglelepake ing kahanan mint ing salawas-lawase.

 Gampang dipasang. Seri profesional kanggo pawon, prep, bar, fasilitas umbah-umbah, scullery, lan kemah ing RV seluler.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita