Bowl Tunggal tanpa Panel GE5040

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。

Tenggelam pawon stainless steel nganggo mangkok siji


Detail Produk

Product Product:

Nggawe sarapan warna-warni, nedha awan sing siyap utawa nedha bengi sing disenengi,

lungguh karo kulawarga lan kanca lan ngobrol karo dheweke, urip wis polesan

dening adegan kaya ngono, sing marakake wong seneng. Ing ruang pawon sing anget,

sing klelep sing praktis lan alus kudu dadi barang sing ora dibutuhake. Iku nggawe

Atmosfer pawon sing alus, sing pancen nyenengake

sink yaiku perasaan sing nyenengake ing ati, tumindak sing apik lan elegan tumrap urip.

 

KEDAHUAN:

Barang No.:GE5040

Materi: AISI 201/304

Bowl tunggal tanpa panel

Gunung: Top sink gunung

Sudut: Sudut bunder

Ukuran: 500 * 400mm

Ambane: 135 ~ 160mm

Kekandelan: Saka 0,4 nganti 0.8mm

Rampung: Polandia / Satin / Electroplate

Bukaan pamindhahan: 75/110 / 140mm

Edge: Pasang / sisip

Anti korosif lan anti karat

 

Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, kita uga dilengkapi tim sing wis trampil lan

desainer sing berpengalaman, insinyur, lan para pekerja.We nawakake garis sink sing jembar

ing macem-macem desain lan ukuran kanggo nyukupi saben kabutuhan.Kayawane produk diekspor

menyang Afrika, Asia, Timur Tengah lan Amerika Selatan. Bahan lan kriya ahli bermutu

ditawakake ing proses kasebut, njamin kualitas produk akhir. Kajaba iku, luwih saka 20 anyar

model dikembangake saben taun. Kita ora mung nawakake pawon klelep, nanging uga ide kanggo klien kita.

Hubungan bisnis jangka panjang lan win-win digayuh banget karo perusahaan kita.

 

Wektu timbal: Kanggo conto, lead time udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu utama 20-30 dina

sawise nampa pembayaran setoran. Wektu timbal dadi efektif nalika kita nampa simpenan,

lan ing wektu sing padha, kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.

Cara pambayaran: T / T, deposit awal 30%, imbangan 70% marang salinan B / L

Pemeriksa kualitas sing ketat sadurunge kiriman.

Sawetara metode kemasan sing dipilih.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita