Bowl Tunggal tanpa Panel GE5037

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。

Tenggelam pawon stainless steel nganggo mangkok siji


Detail Produk

KEDAHUAN:

Item No.:GE5037
Materi: AISI 201/304
Bowl tunggal tanpa panel
Tilelep topmount
Sudut: Sudut bunder
Ukuran: 500 * 370mm
Ambane: 135 ~ 160mm
Kekandelan: Saka 0,4 nganti 0.8mm
Rampung: Polandia / Satin / Electroplate
Bukaan pamindhahan: 75/110 / 140mm
Ujung: Layon / Lebokake
Anti korosif lan anti karat


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita