Bowl tunggal kanthi panel 7540

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。


Detail Produk

Nggawe sarapan sing warni, nedha awan sing disiapake utawa nedha bengi sing nyenengake kanthi dhewe, lungguh bareng karo kulawarga lan kanca-kanca lan ngobrol karo wong-wong mau, urip iki polesan kanthi adegan kaya ngono, sing ndadekake wong seneng. Ing papan pawon sing anget kaya ngono, sing klelep sing praktis lan alus kudu dadi barang sing ora pati penting. Iki nggawe swasana pawon sing alus, sing nyenengake banget. Duwe sink kualitas tinggi yaiku perasaan sing nyenengake ing ati kita, sikap sing apik lan elegan tumrap urip.

 

KEDAHUAN:

Item No.:LS7540

Materi: SUS 201/304

Bowl tunggal nganggo panel

Gunung: Top sink

Sudut: Sudut bunder

Ukuran: 750 * 400mm

Ambane: 140 ~ 190mm

Kekandelan: Saka 0,4 nganti 0.8mm

Rampung: Polandia / Satin / Electroplate

Bukaan pamindhahan: 75/110 / 140mm

Ujung: Layon / Lebokake

Anti korosif lan anti karat

 

Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, kita uga dilengkapi karo tim desainer, insinyur lan buruh sing wis trampil lan berpengalaman. We nawakake garis wastafel pawon kanthi maneka warna desain lan ukuran kanggo nyukupi kabutuhan saben klien. Produk utamane diekspor menyang Afrika, Asia, Mid-East lan Amérika Kidul. Bahan kualitas lan katrampilan sing apik ditawakake ing proses kasebut, njamin kualitas produk akhir. Kajaba iku, luwih saka 20 model anyar dikembangake saben taun. Kita ora mung nawakake pawon klelep, nanging uga ide kanggo klien-klien kita. Hubungan bisnis jangka panjang lan win-win digayuh banget karo perusahaan kita.

 

Wektu timbal: Kanggo conto, lead time udakara 7 dina. Kanggo produksi massa, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pambayaran simpenan. Wektu utama dadi efektif nalika nampa deposit, lan ing wektu sing padha kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.

Cara pambayaran: T / T, deposit awal 30%, imbangan 70% marang salinan B / L

Pemeriksa kualitas sing ketat sadurunge kiriman.

Sawetara metode kemasan sing dipilih.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita