• Babagan sejarah kita

    Wiwit didegake pabrik, perusahaan kita wis ngalami pasang surut 12 taun, kita ngandelake tim berkualitas tinggi, peralatan sing apik, manajemen sing sampurna kanggo ngekspor produk sink dapur stainless menyang kabeh penjuru dunia, kalebu Asia, Afrika , Wétan Tengah, Amérika Kidul
    Waca liyane
  • Kepiye rasa sampeyan nalika duwe sink sing bermutu berkualiti tinggi?

    Nggawe sarapan sing warni, nedha awan sing disiapake utawa nedha bengi sing nyenengake kanthi dhewe, lungguh bareng karo kulawarga lan kanca-kanca lan ngobrol karo wong-wong mau, urip iki polesan kanthi adegan kaya ngono, sing ndadekake wong seneng. Ing ruang pawon sing anget, sink sing praktis lan rada alus mesthine bisa ...
    Waca liyane
  • Perang karo COVID-19

    Ing wiwitan taun anyar ing taun 2020, virus korona anyar nyebabake wabah radhang paru-paru, sing cepet banget, lan cepet nyebar saka Wuhan menyang saindenging negara. Suwe-suwe, Wuhan lan Hubei Provinsi darurat banget! Perang perang nglawan wabah diluncurake ...
    Waca liyane