Kurung baja tahan karat: JW-04

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。


Detail Produk

Tenggelam pawon minangka bagean penting ing omah sampeyan kanggo urip saben dinane. Sink freestanding digawe saka
bahan baja stainless (SS201 utawa SS304) kanggo tahan karat awet.
● Penyerapan swara kanggo gangguan sing kurang
● Desain mangkuk gedhe kanggo penak
● Pemriksaan kualitas sing ketat sadurunge pangiriman lan sawetara metode kemasan sing dipilih.
Panggunaan Produk
● Kanggo ngumbah piranti dapur lan kontaner.
● Kanggo ngumbah lan nyiyapake panganan.
Tips Produk
● Aja mbuwang bahan kimia sing atos.
● Aja ngresiki nganggo bahan kimia sing atos.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita