Bowl tunggal digawe saka HM7646

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。

Sink pawon stainless steel gawenan tangan kanthi bokor siji


Detail Produk

KEDAHUAN:

Item No.:HM7646
Materi: AISI 201/304
Bowl tunggal tanpa panel
Klelep jero
Ukuran: 760 * 460mm
Ambane: 210-250mm
Kekandelan: Panel: saka 2.0 nganti 3.0mm
Mangkuk: saka 0,6 nganti 1.0mm
Rampung: Satin
Bukak saluran: 110 / 140mm
Ujung: Layon / Lebokake
Anti korosif lan anti karat


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita