Mangkuk Ganda Buatan Tangan HM8448

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。

Tenggelam pawon stainless steel gawenan tangan kanthi cacah kaping pindho


Detail Produk

Product Product:

 

Nggawe sarapan warna-warni, nedha awan sing siyap utawa nedha bengi sing disenengi,

lungguh karo kulawarga lan kanca lan ngobrol karo dheweke, urip wis polesan

dening adegan kaya ngono, sing marakake wong seneng. Ing papan pawon sing anget kaya ngono

lan sink sing luwih alus kudu dadi perkara sing penting banget. Iki nggawe pawon sing alus

swasana, sing sejatine nyenengake banget.Nyelehake sink sing bermutu tinggi rasa penake

ati kita, sikap sing apik lan elegan tumrap urip.

 

KEDAHUAN:

Item No.:HM8448

Materi: AISI 201/304

Mangkuk dobel tanpa panel

Gunung: Top sink

Aksesoris: Bolongan piso

Ukuran: 840 * 480mm

Ambane: 210-250mm

Kekandelan: Panel: saka 2.0 nganti 3.0mm / Bowl: saka 0,6 nganti 1.0mm

Rampung: Satin

Bukaan pamindhahan: 75/110 / 140mm

Edge: Pasang / sisip

Anti korosif lan anti karat

 

Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, kita uga dilengkapi tim sing wis trampil lan

desainer sing berpengalaman, insinyur, lan para pekerja.We nawakake garis sink sing jembar

ing macem-macem desain lan ukuran kanggo nyukupi saben kabutuhan.Kayawane produk diekspor

menyang Afrika, Asia, Timur Tengah lan Amerika Selatan. Bahan lan kriya ahli bermutu

ditawakake ing proses kasebut, ngasuransiake kualitas produk pungkasan. Kajaba iku, luwih saka 20

model anyar dikembangake saben taun. Kita ora mung nawakake pawon klelep, nanging uga ide kanggo

klien. Hubungan bisnis jangka panjang lan win-win digayuh ing perusahaan.

 

 

Wektu timbal: Kanggo conto, lead time udakara 7 dina. Kanggo produksi massa, wektu timbal yaiku 20-30

dina sawise nampa pambayaran simpenan. Wektu utama dadi efektif yen wis ditampa

celengan, lan ing wektu sing padha kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.

Cara pambayaran: T / T, deposit awal 30%, imbangan 70% marang salinan B / L

Pemeriksa kualitas sing ketat sadurunge kiriman.

Sawetara metode kemasan sing dipilih.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita