Bowl Double Tanpa Panel DE8547

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。

Tenggelam pawon stainless steel nganggo mangkok dobel


Detail Produk

KEDAHUAN:

Item No.:DE8547
Materi: AISI 201/304
Mangkuk dobel tanpa panel
Tilelep topmount
Bolongan dispenser piso lan sabun
Ukuran: 850 * 470mm
Ambane: 160 ~ 200mm
Kekandelan: Saka 0,4 nganti 0.8mm
Bukaan pamindhahan: 75/110 / 140mm
Rampung: Polandia / Satin / Electroplate
Ujung: Layon / Lebokake
Anti korosif lan anti karat


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita